Izvor:
13.10.2019 u 08:49
0

ZAVADILA IH FATALNA ŽENA! Jedan je čeka ispred TUŠ KABINE, drugi u DVORIŠTU, a desilo se OVO kad su se našli LICE U LICE (FOTO, VIDEO)

Maja Stevović potpuno je neodlučna kada su u pitanju njih dvojica – Đžonatan Lumbila Mastor i Ramel Arifi. Tokom žurke u vili "Parova" prilazili su joj obojica i provodili vreme s njom.

Ne želim da ti odeš kući. Ja nemam nikakve planove, samo sam ti stavio ruku tu. Sačekaj me da idemo zajedno unutra – rekao je Ramel. U tom momentu naišao je Mastor.

Sram te bilo. Ja sam mislio da si mi ti brat. A ti se ovako ponašaš! Ti se provodiš sa mojom ženom? – vikao je Mastor na Ramela.

Dok se Maja tuširala, Mastor je čekao ispred i pazio da neko ne uđe kod nje u tuš kabinu. Ne želi da je deli ni sa kim!

Kako je zgodna Maja, kao mala gazela! – šalio se Mastor dok je čekao.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter