Izvor:
12.10.2019 u 12:33
0

UCENILA GA: ILI ZADATAK ILI RAKID! NE DOPUŠTA MU DA URADI OVU NEZGODNU STVAR! (FOTO, VIDEO)

TRAŽILI DA VIDE NJENE GOLIŠAVE SLIKE: Pokušala da sakrije svoju PROŠLOST, ali su je oni RAZOTKRILI (FOTO)

ISPROVOCIRAO DIMITRIJA, PA SE UPLAŠIO ZA SVOJ ŽIVOT: Mastoru se CRNO PIŠE! (FOTO, VIDEO)

Takmičari su tražili žurku, ali su za uzvrat morali da ispune određene zadatke za Merlina. Neki su morali da se odreknu frizera, dok su drugi imali teže zadatke:

Morate da uradite još nešto. Milutine, za tebe imam specijalan zadatak. Moraš da poljubiš Aleksandru Jakšić. Dogovorili smo se? – upitao je Merlin.

Ne znam da li ona to hoće. Ne znam ni šta će Sanja reći – odgovorio je Mili. U tom momentu je uletela Sanja i vikala na sav glas:

Ma kakva Aleksandra? Ja ću uraditi sve što treba. Kakva Aleksandra?! Ako je on poljubi, mi raskidamo! Ona mi je slaba tačka!

Ukoliko ne izvšre zadatke, uslediće paklena nedelja! Na njima je da odluče šta će uraditi.

ŽENE ĆE POLUDETI! Njih dvojica USAVRŠILI OVU VEŠTINU do PERFEKTNOSTI! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter