Izvor:
11.10.2019 u 17:57
0

MILIJANA JE OPTUŽILA DA JE ONA KRIVA ŠTO SU FOTOGRAFIJE UGLEDALE SVETLOST DANA: Oglasila se Ilijana Vagić i uputila PORUKU svojim kumovima! (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Ilijana Vagić oglasila se za Happy portal i prokomentarisala trenutnu situaciju u vili, kao i to što ju je kuma Milijana optužila da je ona poslala fotografije na kojima je Milijana sa drugim muškarcem.
Bože me sačuvaj, taman posla, ona se zbunila vidim, ali nisam ja slala slike. Hakovan joj je profil par dana pre ulaska u rijaliti, moguće odatle slike dolaze.– rekla je Ilijana.
FANOVI U STRAHU ZBOG NJEGOVE OBJAVE: Potez Ivana Marinkovića ZABRINUO SVE! (FOTO)
Međutim, rekli smo joj da Milijana tvrdi da je samo Ilijana i još jedna osoba imala te fotografije, pa smo je pitali da li je uopšte znala za tu situaciju.
Tog gospodina poznajem, ja sam slikala tuđim telefonom. Gospodin Rade je bio dan posle svadbe kod njih kući, sedeli smo svi zajedno u društvu i Milojko. Milijana nema ništa sa njim, mislim da su slike namontirane. Milojko je na prvoj slici pa su tako iskorišćene i druge dve da bi se napravila priča. Hakovan joj je profil.– dodala je Ilijana.
Zadovoljna je učešćem svojih kumova i ništa im ne zamera.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter