Izvor:
11.10.2019 u 12:33
0

NEPOMIRLJIVI SUPARNICI: On zna sve SLABE TAČKE Jelene Golubović! Pokušaće da je UNIŠTI! (FOTO,VIDEO)

ALEKSANDAR I IVANA POŽGAJ ZALJUBLJENIJI NEGO IKAD: "Kralj drame" odveo suprugu na PUTOVANJE, pa obnovili STRASTI! (VIDEO)

MILI DOBIJAO NEPRISTOJNE PONUDE: Da nije ušao u u vilu "Parova", on bi se bavio OVIM POSLOM! (FOTO)

Jelena Golubović i Dimitrije Mijatov postali su ljuti neprijatelji i njihov odnos se sve više pogoršava. Tako su u emisiji koju vodi Jovana Milošević ex Jeremić jedno drugom uputili ružne reči, pri čemu je Mijatov naglasio da zna kako može da je uništi:

Ušao sam u srž, u njenu dušu, znam šta je boli! Tek sam počeo. Prvo mi se ne sviđa što je dvolična. Ponižava sve oko sebe. Zanima me da li se i kući tako ponaša? Da li joj mama i baka kuvaju hranu i sklanjaju za njom? Devojka ne zna supicu sebi da napravi. Spominje mi dete, a ona želi to. To te boli i grize – objasnio je Mijatov.

Rekao si da znaš šta me boli, šta su mi slabe tačke. Hajde, pokušaj da me iznerviraš – vikala je Jelena.

Ti mene ne puštaš da završim. Znam ja šta će biti. Ona će ostati sama ceo život! – rekao je Mijatov i time završio svoje izlaganje.

PAO PRVI S*KS? Posle SVAĐE sve je SLAĐE! MILI I SANJA U VRELOJ AKCIJI (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter