Izvor:
11.10.2019 u 12:20
0

ALEKSANDAR I IVANA POŽGAJ ZALJUBLJENIJI NEGO IKAD: „Kralj drame“ odveo suprugu na PUTOVANJE, pa obnovili STRASTI! (VIDEO)

PAO PRVI S*KS? Posle SVAĐE sve je SLAĐE! MILI I SANJA U VRELOJ AKCIJI (FOTO)

Aleksandar Požgaj jedan je od najzapaženijih rijaliti zvezda na našim prostorima.

Ogromnu popularnost stekao je učešćem u nekoliko serijala rijaliti programa "Parovi", a interesantan je spoj nespojivog, da se Požgaj ranije bavio politikom.

Nadaleko je poznat i po svojim aferama u rijalitiju, iako ga je kod kuće sve vreme čekala žena, Ivana Požgaj.

PAO PRVI S*KS? Posle SVAĐE sve je SLAĐE! MILI I SANJA U VRELOJ AKCIJI (FOTO)

UMEŠAO SE U NJIHOV BRAK: Uroš pokušao da POLJUBI MILIJANU, a onda je usledila MILOJKOVA REAKCIJA! (VIDEO)

Fanovi rijaliti zvezde s nestrpljenjem iščekuju da vide svaki njegov sledeći korak. Ovoga puta, "kralj drame", kako su ga saigrači nazvali, dokazao je da u njegovom braku sve "štima" te se sa suprugom zaputio na kraće putovanje. Trenutno se nalaze u Mostaru, što su i objavili na Instagramu .Pogledajte u videu OVDE:

Happytv.rs
Foto: Instagram/a_pozgaj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter