Izvor:
11.10.2019 u 09:00
0

KAKAV SKANDAL!!! Isplivale GOLE Milijanine slike sa ŠVALEROM! Milojku POZLILO! (VIDEO)

Milijana Božić posle venčanja navodno je bila sa drugim muškarcem, koji je, inače, bio prisutan dok se ona udavala za Milojka. Zbog ovoga u vili “Parova” podigla se ogromna prašina, a novopečenu gospođu uhvatio je strah od tužbe.

Kako se navodi, ne samo da je izvesni gospodin bio gost na svadbi, već je bio i domaćin.

– Ja sam u šoku. To nije moj švaler. Nisam bila u krevetu posle svadbe. Skinite ove fotografije, čovek ima ženu i decu, ne bih da popijemo tužbu zbog ovoga – besnela je Milijana tokom emisije “Upoznajte Parove”.

Milojko je menjao boje, ali je i sumnjao da su fotografije nastale mnogo ranije. Čovek sa fotografija je, ispostavilo se, jedan njegov rođak. Na pitanje šta radi s Milojkovim rođakom, mlada Milijana nije imala odgovor.

– To je sve bilo pre svadbe – istakao je stari Milojko.

– Kumo, znaš i sama da su slike montirane, ne pali se na to – poručila je Ilijana Vagić kada je je videla šta se dešava, pa se brzinski uključila u program da podrži Milijanu, kojoj je kako je vreme odmicalo bilo sve lošije.

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter