Izvor:
11.10.2019 u 08:23
0

UŽELELA SE „PAROVA“: Anamarija Džambazov želi ponovo u VILU? Fanovi ZANEMELI! (FOTO)

ŠOK I NEVERICA: USPEŠNI RIJALITI IGRAČ MENJA PROFESIJU: Prelazi u FOTOGRAFE? (FOTO)

Jedna od najuspešnijih rijaliti takmičari na našim prostorima, Anamarija Džambazov, stekla je vrtoglavu popularnost kada je postala deo rijalitija "Parovi"

Takmičila se u čak nekoliko serijala rijaliti programa televizije Hepi, a od tada mnogobrojni fanovi s nestrpljenjem iščekuju da vide svaki njen sledeći korak.

Anamarija je ostala upamćena po strasnoj vezi sa cimerom, Tihomirom Filipovićem, koja je, na razočaranje mnogobrojnih fanova, neslavno završila. Od ostalih momenata iz rijalitija izdvojio se s*ks sa Nenadom Sinđelićem Gasttozzom, ili popularni "one night stand" koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

RAMEL ARIFI OTVORENO O "AFERI PIJACA" – "Vređao je i psovao MOJU SESTRU, samo sam je BRANIO" (FOTO,VIDEO)

NIJE MOGAO DA SKINE RUKE S NJENOG TELA! Mili OBLETAO oko nje, a kada NJEGOVA IZABRANICA sazna nastaće HAOS! (FOTO)

Atraktivna rijaliti takmičarka, sa životnom pričom koju je čuo region, prisetila se učešća u "Parovima" na svom Insta storiju i probudila nadu kod publike da će možda ponovo ući.

Sudećio po mnogbrojnim komentarima, armija fanova bi ponovo želela da gelda Makedonku sa perbivališem u Zagrebu u luskuznoj vili. Ostaje da vidimo da li će se atraktivana bivša stanarka popularne Zemuske vile ponov odlučiti da u nju uđe.

SVE LJUBAVI MILUTINA RADOSALJEVIĆA: Pre Sanje Mirkov, ONE su krasile Milijevu postelju! NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA! (FOTO GALERIJA)

Happytv.rs
Foto: Instagram/džambazovamarija_fancy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter