Izvor:
11.10.2019 u 07:11
0

BIVŠA UČESNICA „PAROVA“ GORI: Učešće u rijalitiju joj otvorilo mnoga vrata! Evo šta sada radi Irma Sarjanić! (FOTO,VIDEO)

Bivša takmičarka "Parova", Irma Serjanić, privlači veliku pažnju svojim stasom, ali i glasom.

Serjanićeva je ostavila veliki pečet u šestoj i sedmoj sezoni rijalitija na televiziji Hepi, s obzirom na to da je vrlo isticala lični stav i suprostavljala se najiskusnijim rijaliti igračima. (Ivan Marinković, Milutin Radosavljević Mili i Nenad Marinović Gasttozz)

GASTTOZZ NA SVADBI KOD POZNATOG PEVAČA I VODITELJKE HEPIJA: Luda žurka do ranih jutarnjih časova! (VIDEO)

ERA OJDANIĆ IMA NOVU SNAJKU! Uroš ŽELI samo nju i NIJEDNU DRUGU! (FOTO,VIDEO)

BELLS I ELVIN PONOVO ZAJEDNO: Kadra priredio Izabeli NEVEROVATNO iznenađenje! Nije očekivala da će ga ugledati! (FOTO)

Kako se lavovski borila u rijalitiju, tako se bori i po njegovom završetku. Irmu su njen fizički izgled i glas odveli daleko i do nastupanja po najpopularnijim prestoničkim diskotekama.

Pre nekoliko večeri pevala je na otvaranju jednog kluba u Beogradu i napravila odličnu atmosferu. Na nastup su joj došle mnoge kolege iz muzičkog sveta, ali i bivši cimeri.

Da pevačica izgleda sve bolje i bolje pokazuju i njene fotografije i snimci na društvenim mrežama. Pogedajte u videu OVDE i uverite se sami.

DOM KAO IZ HOROR FILMOVA: Jelenini i Ivanovi prijatelji ŠOKIRANI prizorom u njihovoj kući! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Instagram/irma.serjanic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter