Izvor:
11.10.2019 u 06:38
0

SVE LJUBAVI MILUTINA RADOSALJEVIĆA: Pre Sanje Mirkov, ONE su krasile Milijevu postelju! NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA! (FOTO GALERIJA)

Milutin Radosavljević Mili posle učešća u nekoliko serijala rijaliti programa "Parovi" stekao je ogromnu popularnost.

Nakon osvajanja atraktivnih učesnica istoimenog rijalitija, Miliju se pripisuje epitet Kazanove, a trenutno ljubi kontroverznu učesnicu "Parova".

Milutin je u petoj sezoni bio u vezi sa prelopom Mirelom Lapanović iz Slovenije, a vatreni s*ks posle žurke imali su prilike da pogledaju milioni gledalaca.

U međuvremenu, Milija su povezivali sa Meom Bond, instruktorkom fitnesa iz Švedske, ali Mili i Mea svoji vezu nikada nisu javno priznali.

Prvu dužu vezu, nakon raskida sa Lapanovičevom, Mili je ostvatrio sa bivšom cimerkom, Marjanom Marković, sa kojom je planirao svadbu, ali se i ta veza neslavno završila.

Trenutno, popularni Kazanova u emtivnoj vezi je sa Sanjom Mirkov, koja je pred milionskim auditorijumom priznala da se bavila "najstarijim zanatom na svetu".

Koja je po vašem mišljenju najlepša? (ostavite nam u komentarima)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter