Izvor:
10.10.2019 u 11:02
0

UMEŠALA PRSTE: Nova učesnica pokušava da RAZDVOJI NOVOPEČENI PAR! (FOTO)

Aleksandra Jakšić i Sanja Mirkov započele su raspravku tokom "Jutarnje kafice" u vezi sa prohtevima koje Sanja ima.

Ne mislim da je ona laka žena, niti da je Mili lak muškarac, ali joj neke stvari ne trebaju. Obraća pažnju na nebitne stvari. Bitnije da s njim priča i da ga bolje upozna, a ne da se brine da li će obrve dobro nacrtati – rekla je Aleksandra.

Ona je ljubomorna na mene. Ne znam koji je to razlog. Sebe smatra zavodnicom i misli da može svakog ovde da ima. Izjavila je da je najbolja riba. Ako se ona trudi da uzme mog dečka, ništa se neće desiti ako on neće – odgovorila je Sanja.

Za sada joj je veran, ali neće to potrajati. Muškarci ne gledaju samo lepotu, ima tu više stvari. Ne mogu da je uporedim sa sobom – upozorila je Aleksandra.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter