Izvor:
23.09.2019 u 18:59
0

TEŠKO JOJ JE BEZ NJEGA: Moli je da bude JAKA, ONA grca u suzama! (FOTO)

LAKIĆ JOJ ODBRUSIO: Sa samo dve reči, vratio je na mesto! (FOTO)

EMOTIVNI RAZGOVORI: Đina i Đole imaju NJIHOVU podršku! (FOTO)

Stefan Mijajlović je bio gost u studiju u toku emisije "Upoznajte parove", odakle je podržavao Anu Spasojević i govorio da je voli više od svega!

On je bio razočaran zbog toga što je izbačen iz vile, ali da podržava svoju veliku Ljubav Anu Spasojević koja je ostala u vili i nastavila borbu!

Nisam očekivao da ispadnem, jer je bilo dosta slabijih igrača. Ovo nije bilo fer jer je Ana moja najveća ljubav. Andjelina je zaslužila da ispadne, jer je to i želela. – izjavio je Stefan

Ana je odgovorila da joj Stefan mnogo fali, jer je on bio deo nje. Objasnila je i zbog čega je bila u izolaciji. I da ga voli najviše na svetu.

Ja teško podnosim što njega nema pored mene. nadam se da će nekim čudom ponovo ući ovde! – odgovorila je Ana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter