Izvor:
23.09.2019 u 07:57
0

KRISTINA PROGOVORILA O UČEŠĆU U RIJALITIJU: Ulazi u „Parove“ pod OVIM USLOVOM! (FOTO)

Vatrena crvenokosa Kristina Denić talentovana je pevačica koja je dospela u žižu interesovanja javnosti nakon članstva u grupi „Ministarke“, a kroz svoj posao upoznala je svog emotivnog partnera, atraktivnog Vladu Stojića, aktuelnog učesnika rijaliti šou programa „Parovi“.

Naime, Denićeva je specijalno za portal Hepi progovorila o svim gorućim temama koje zanimaju široku masu.

Ona je prvenstveno otkrila da li je zadovoljna dosadašnjim uspesima u karijeri, a potom se dotakla svoje dvogodišnje romanse.

– Moja muzička karijera ide solidno. Ja sam sama odlučila da poslednjih godinu dana prikočim, i da se posvetim nekim drugim stvarima u životu koje su mi bile prioritet… Sada kada sam završila sa tim pozabaviću se svojom karijerom. Ja volim oduvek da kažem da se ne bavim muzikom zato što u životu nisam imala šta drugo da radim, već sam počela da se bavim muzikom od 5. godine svirajući violinu, školovala se za to… Ja sam muzičar, a ne samo pevač. Violina mi je jako dobro išla, imam iza sebe dosta prvih i specijalnih nagrada… S obzirom na to da sam veći deo svog života provela u inostranstvu, školovala sam se i tamo. Violina je još uvek aktuelna u mom životu. Pre par meseci sam oformila grupu pod nazivom "Magic Viollins" i počele smo da nastupamo.. Sviramo RNB, pop, rok, i komercijalnu muziku, i za sada to ide lepo. Što se tiče pevanja, jedan ozbiljniji korak u mom životu je poznato takmičenje u kom sam se naticala, tamo sam došla do finala, i jako sam zadovoljna svojim učešćem. Gurala sam svoj fazon, a žiri me je podržavao. Posle takmičenja usledila je moja prva pesma "Precrtan", a potom i "Pečat", i zadovoljna sam njihovim prolaskom. Nedugo nakon toga sam pozvala poziv od Ane Bekute da budem gost na njenom koncertu, i to mi je zaista još jedno sjajno iskustvo. Posle toga je usledio poziv za rad sa "Ministarkama", tu sam se zadržala godinu dana, prosto to je bilo neko novo iskustvo za mene. Nisam se pronašla,msmatram da ja treba da budem ono što jesam odnosno osoba koja se bavi pevanjem i svira violinu, i da to treba da pokažem jer se razlikujem od drugih. Želim da budem ono što drugi nisu, a ne kopija nečeg što već postoji. Planovi su mi da se što više istaknem sa violinom – rekla je pevačica.

Moja mama na mene i danas ostavlja veliki pečat, to je osoba koja se bezuslovno daje kada smo sestra i ja u pitanju. Ona je uvek tu da me podrži i pogura da idem napred. Mnogo sam joj zahvalna na strogom vaspitanju koje mi i nije prijalo kada sam bila pod njenim krovom, ali sada zaista vidim da je to tako trebalo da bude.

Budući da je Kristinina jača polovina u raskošnom kompleksu u Zemunu, ona nam je rekla da joj dečko mnogo nedostaje, ali i dodala da on u njoj ima veliku podršku.

Ja mogu njemu biti vetar u leđa kao što je on meni za moj posao, tj. i dalje je. Tu sam da ga podržavam, puno mi nedostaje. To da su mnoge devojke bacile oko na njega, pa ja sam na to navikla i u privatnom životu, Vlada je dečko koji zaista dobro izgleda, to što mu prilaze meni može samo da imponuje, sve ostalo zavisi od njegovog stava.


Denićeva smatra da je dečko neće prevariti, ali da pak ništa nije isključeno, te objasnila.

– Nikad ne reci nikad, život je pun iznenađenja, ali mislim da Vlada nije osoba koja bi ceo svoj život stavila na kocku – iskrena je ona.

Za sam kraj, Kristina je otkrila da li postoji mogućnost da bude deo zabavno-humorističkog programa "Parovi", i pridruži se svom dragom..

– Ne postoji mogućnost da uđem u "Parove". Možda na nedelju dana kao njegova podrška – jasno je istakla pevačica za portal Hepi televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Instagram (Printscreen. kristina__denic)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter