Izvor:
22.09.2019 u 20:39
0

SLOMIO SE NA SRED „IZBACIVANJA“, NE MOŽE NA OČI DA VIDI OD SUZA: Alberto u dvorištu VRIŠTI OD PLAČA, emocije su ga stigle! Pokazao sasvim DRUGO LICE, a razlog je OVO!

Sanja Mirkov kroz suze priča svoju životnu priču.

Ona je progovorila o maltretiranju koje je pretrpela od strane svog ujaka koji ju je tukao i naposletku i silovao.

Telefon je zazvonio i javio se njen dečko, Dalibor.

-Želim da budemo zajedno, volim te i nedostaješ mi mnogo- kazala je ona.

-Sa nekim stvarima sam upoznat, sa nekim nisam. Voleo bih da se neke stvari nisu ni desile, teško mi je da poverujem da takav užas postoji.

Alberto Galorini je takođe progovorio i dao svoje mišljenje.

-Osetio sam sve što je rekla, znao sam da joj se nešto tako desilo, ali nisam znao ko je u pitanju, da li ujak da li deda.

On je potom izašao napolje i briznuo u plač.

Dina je potom pomenula svog ujaka, koji je Albertu i njoj bio najveća podrška u životu, pored tetka Ljilje.

-Umro je od raka, voleli smo ga najviše na svetu, žao mi je što Sanja nije doživela to. Umro mi je na rukama, vrištala sam "Ujo, nemoj da mi umreš!" Alberto nije ni u stanju da govori o tome.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter