Izvor:
19.09.2019 u 12:25
0

IPAK NIŠTA OD ULASKA U RIJALITI: Coka počinje novi BIZNIS, rijaliti programi su prošlost! Evo ga i DOKAZ! (FOTO)

Pročitajte i: GASTTOZZU STALO SRCE: REGION U PANICI, SVI ŽELE DA ZNAJU ŠTA JE SA POBEDNIKOM "PAROVA"! (FOTO)

Finalisti sedme sezone "Parova", Nikola Lakić i Aleksandra Tasić-Coka privlače nezapamćenu pažnju otkad su se ostvarili u ulozi roditelja.

Kako je osma sezona spomenutog rijalitija uveliko u jeku, mnogi se pitaju da li će novopečeni roditelji ipak odlučiti da ponovo uđu u luksuznu zemunsku vilu.

PANIKA U "PAROVIMA": SVI ZABRINUTI ZA SNEŽANU JOVIČIĆ, NIKO NE MOŽE VIŠE DA JE PREPOZNA! (FOTO)

Ipak, Coka je današnjim Insta-storijima uspela da zbuni mnoge. Naime, sudeći po objavama Tasićeva počinje sa novim biznisom, a u pitanju je izrada nakita.

Na fotografijama ispod možete se uveriti da Coka ume mnpogo više da ponudi od rijaliti učesnice, pa je pokazala i talenat koji je pretočila u biznis:

Happytv.rs
Foto: Instagram/coka_tasic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter