Izvor:
18.09.2019 u 14:43
0

TAKMIČARKA SE SETILA BIVŠEG MOMKA: Plaši se da ga sretne! Emocije su i dalje prisutne! (FOTO)

POČELE SU PRIPREME ZA NOVI DOM: Bels i Kadra podigli vezu na viši nivo! Sređuju svoju zajedničku KUĆU! (FOTO,VIDEO)

Kiki je zanimalo da li je Ivana Mitrović imala dečka, i kako izgleda. Ivani nije bio problem da ispriča i da ga opiše, a to je veoma nasmejalo sve prisutne.

-Da li si imala dečka?-upitala je Kiki

-Imala sam dečka, škorpiju -izjavila je Ivana

SIN ZVEZDE NARODNE MUZIKE UŽIVAO U LUKSUZU: Žene ga spopadaju na svakom koraku! U vili je jedan od najpoželjnijih! (VIDEO)

NIJE RAZMIŠLJALA O POSLEDICAMA: Otkrila KOGA se najviše PLAŠI u vili! (FOTO)

-Kako je izgledao?- upitala je Kiki

-Trenira dosta , između Pavla i Diksona je bio , bio je dosta razvijen .Bio je mnogo izražen, nije bio čak ni stepenasto građen skroz…Dobro je da nije došao i da ga nikad u životu ne vidim ni on mene da ne vidi . Bili smo zajedno tri nedelje – ispričala je Ivana

Kiki je nastavila da je ispituje koji je njen tip dečka od takmičara koji se nalaze u vili, a Ivana je za svakog imala i dobre ali i loše komentare.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter