Izvor:
18.09.2019 u 09:12
0

POTRESNA PRIČA! Prvo je ISPROZIVALI, potom pokušali da je UTEŠE a onda je isplivala ISTINA koju niko nijke mogao NI DA ZAMISLI! (FOTO)

Takmičarka rijalitija "Parovi", Ivana Mitrović ušla je u velelepnu vilu kao jaka žena, karatistkinja sa crnim pojasom.

NAJPONOSNIJI ČOVEK NA SVETU: Baki ostao ŠOKIRAN zbog svoje mezimice, osvetlala mu obraz! Sve je ostavila BEZ TEKSTA! (FOTO, VIDEO)

Međutim, iza maske jake, stabilne i zabavne devojke, Ivana je pokazala koliko je zapravo krhka i nežna.

STRAHUJE OD BIVŠEG MUŽA, ĆERKA JOJ PRATI SVAKI KORAK U RIJALITIJU: Njena životna priča OSTAVLJA BEZ DAHA! (FOTO)

Naime, takmičri su sinoć pokušali da isprovociraju Ivanu govoreći kako ona zapravo nije karatistkinja i da nema nikakve sposobnosti te da ne ume da pokaže ni jedan karate poduhvat.

DOSTA JOJ JE SVEGA! Pokupila stvari i otišla van države, ROĐENDAN proslavlja daleko od svih! (FOTO)

To je iznerviralo mladu Ivanu koja je uporno pokušavala da pokaže da to nije tako ali se na kraju rasplakala. To je i kod takmiačara izazvalo simpatije i saosećanje pa su pokušali da je uteše time da su njeni roditelji sigurno jako ponosni na nju.

POBEDNIKA "PAROVA" POGODILA PESMA: Uhvaćen u sevdahu, samo što nije ZAPLAKAO! (FOTO)

Međutim, nisu očekivali da se iza svega krije potresna priča ove mlade devojke koja je izgubila oca a sa majkom nema dobre odnose.

Uskoro ćete otkriti sve o njoj.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter