Izvor:
18.09.2019 u 05:55
0

SVI SU PRIMETILI: Ne mogu više da sakriju zaljubljenost i strast! Da li OVO dvoje takmičara postaje novi PAR SEZONE? (FOTO)

U najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima jedno je sigurno- zaljubićete se. Mnoge ljubavi su se rodile upravo u velelepnoj vili "Parova" iz kojih se izrodila stabilna veza, brakovi, prinove.

UKUĆANE IZNENAĐUJE KIKINA ISKRENOST: Da li je i OVO PITANJE uspešno prebrodila? (FOTO)

Tako na startu osme sezone već vidimo varnice koje pršte između dvoje takmičara- Dragane Mitrović i Dimitrija Lazića.

RASPRAVA SE PRETVORILA U KAZNU: Snežana završila u IZOLACIJI! (FOTO)

Dragana je u emisiji "Jutarnja kafica" priznala da oseća simpatije prema Dimitriju kao i da je videla da on prema njoj takođe gaji simpatije.

DA LI JE KIKA IKADA POKUŠALA DA SE UDVARA NEKOM POZNATOM PEVAČU? Odgovor će vas iznenaditi! (FOTO)

Rekla je i da je primetila njegove poglede dugotrajne i zaljubljene te da ne zna tačno šta da misli jer joj se čini kao da je on ušao sa planom da osvoji "jednu crnku" a ne zna ko je to u pitanju.

KIKI OBJAŠNJAVA DA NIKADA NIJE IMALA OZBILJNIJIH PROBLEMA ZBOG SVOG IZGLEDA: Ali kako je odgovorila na OVO PITANJE? (FOTO)

Sinoć su se nakon Kikinog poligrafa ovo dvoje domunđavali, pričali, "muvali" a nešto ranije je čak i Uroš, Erin unuk rekao da je primetio simpatije koje postoje između Dragane i Dimitrija.

IVANA POKAZUJE SVOJE UMEĆE U KARATEU: Pred svima je izvela OVO! (FOTO)

Da li je ovo početak velike ljubavi u "Parovima", ostanite uz njih i pratite razvoj situacije.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter