Izvor:
17.09.2019 u 09:40
0

ZAMALO IZA REŠETAKA: Ilijana zavela policajca koji ju je zaustavio! Momak u plavom nije uspeo da joj odoli! (FOTO, VIDEO)

Luda noć je iza nekih takmičara rijalitija "Parovi". Naime, juče su u nezaboravnom provodu bili Milijana i Milojko Božić, Marko Perović i Ilijana Vagić.

NA KORAK DA UČINI PREVARU: Amorova strela IH JE VEĆ POGODILA?! (FOTO)

Ova vesela ekipa se vratila rano ujutru iz grada ali ceo doživljaj im je upropastio jedan čovek.

Naime, u povratku, dok je Ilijana vozila zaustavio ju je policajac kojeg je ova šarmantna plavuša pokušala da nasmeje i odobrovolji.

UDALA SE PA KRENULA U NOĆNI ŽIVOT: Milijana uživala do ranih jutarnjih sati sa OVIM bivšim takmičarom rijalitija! (FOTO, VIDEO)

Ona se smejala i upotrebila svoju harizmu u pokušaju da ne dobije kaznu ali izgleda da to nije mnogo vredelo jer je policajac otišao do svog automobila sa njenom vozačkom dozvolom.

POČELO PREPUCAVANJE! ISPOD MIRE TRISTA VIRE: Sukob NEZAPAMĆENIH RAZMERA već UZEO MAHA! (VIDEO)

Međutim, Ilijana nije na kraju kažnjena te izgleda da je urodilo koketiranje.

Video kako je sve to izgledalo možete pogledati OVDE.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ lanaa_bozic/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter