Izvor:
16.09.2019 u 00:48
0

KRATKO ALI SLATKO: Milojko i Milijana već napustiti rijaliti uz SVADBENI POKLON Produkcije!

Ulazak novopečenih supružnika, Milojka i Milijane Božić, iznenadio je publiku kraj malih ekrana.

Naime, Milojko i Milijana 7. septembra zavetovali su se na večnu ljubav i za kumove odabrali cimere iz prethodne sezone rijalitija – Ilijanu Vagić i Jovanu Novakov Šmizlu.

Iako je po njihovom ulasku delovalo da će ostati da se bore rame uz rame sa ostalim takmičarima za prvo mesto, to se nije desilo.

Naime, pred sam kraj emisije poznati voditelj Peja proglasio je da Božićevi ipak napuštaju rijaliti, te da ih očekuje veliki poklon Produkcije:

– Iako večeras napuštate rijaliti Produkcija je odlučila da vas časti svadbenim putovanjem- objasnio je Peja, dok su Milojko i Milijana bili vidno iznenađeni.

Nadamo se da će supružnici maksimalno iskoristiti poklon Produkcije televizije Hepi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter