Izvor:
09.05.2016 u 01:37
0

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo šta je NIKOLINOG prijatelja najviše iznenadilo!

Prijatelj Nikole Strahinjića, novog učesnika zabavno – humorističkog programa "Parovi", Miroslav, došao je u studio kako bi podržao druga njegovog sina. On je samo za portal happytv.rs ispričao kakav je Nikola momak i kako mu se dopada njegovo učešće u najgledanijem rijalitiju.

Nikola je ušao pre 3 dana u "Parove" i rekao sam mu da treba da uđe, zašto da ne. Ja ne pratim rijaliti, sada sam počeo zbog njega. On je sasvim prirodan, pun pozitivne energije. Dugo ga poznajem, kad je teško, on je tu da sve nasmeje. Jako je iskrena ličnost – otkrio je Miroslav.

On je prokomentarisao Nikolin sukob sa Macom.

Čuo sam da je u sukobu sa nekim i to me čudi da se on sa nekim posvađa. Baš sam iznenađen. On mi je rekao da će ući u rijaliti pre svega zbog zabave, on voli da se šali. Prijatelji ga podržavaju, kažu da je isti i napolju. Jedino mu zameram što ustaje kasno. Mora da porani, ne znam zašto je takav kada nije spavalica – priznao je Miroslav.

Pitali smo Nikolinog prijatelja da li atraktivni fudbaler ima devojku.

– Koliko znam, Nikola nema devojku, ali uvek je spreman za nova upoznavanja. On kad god izađe, nađe devojku, to mu nije teško – zaključio je on bez dlake na jeziku.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter