Izvor:
12.09.2019 u 10:01
0

SHOW POČINJE: Kamere su spremne. Večeras vila postaje dom brojnim takmičarima! (FOTO)

GASTTOZZ NE ZNA KO JE MLADEN: Nije imao odgovor na OVO pitanje! (VIDEO)

OSMA SEZONA POČINJE: Brojimo sitno! Takmičari su spremni! (FOTO)

Milioni gledalaca s nestrpljenjem očekuju ulazak novih stanara u luksuznu vilu "Parovi"!

Kako se saznaje džet set nije mogao da odoli ovom rijalitiju, kao ni javne ličnosti, a kako se šuška lični frizeri, šminkeri i manikiri će imati pune ruke posla, jer takmičari znaju samo za najbolje.

U najpoznatijoj vili na Balkanu ima mesta i za one koji ne prezaju ni od čega, i koji sve shvataju kao izazov. Bahatost je nekima mnogo pomogla u prošlim sezonama, a videćemo da li će se isplatiti u novoj ekipi.

Srbija još uvek nije upoznala ovako neobične likove koji će sigurni smo postati vaši glavni junaci.

Svaka emocija biće zabeležena kamerama od kojih ništa neće moći da bude sakriveno, a koliko će biti vešti glumci to ćemo tek videti.

JAVNO PRIZNANJE: Milijana oduševljena ovim čovekom! (FOTO)

Kako se saznaje odanost će biti na testu, neće biti lako ni ženama ali ni muškarcima, jer su sportisti i top modeli spremni da se bore za glavnu nagradu.

Večeras, show počinje! Spremite se za pravi spektakl, jer ova sezona iznenadiće sve ljubitelje rijalitija.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter