Izvor:
25.10.2016 u 23:59
0

Kakav gest: Evo šta je Gasttozz uradio za svoje fanove! (foto)

Bivši učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz, napravio je nesvakidašnji gest za svoje fanove.

Naime, Nenad od sutra kreće jednim potpuno novim životnim putem, i započinje novu karijeru.

Gasttozzu je životna želja bila da snimi svoju pesmu, i to mu je omogćeno i desiće se sutra i zato mu je to veoma važan dan u životu.

Nenad je svestan ko mu je sve to omogućio, i nije sledio korak nekih velikih zvezda koje zaboravljaju ko je zaslužan za njegov uspeh, nego je upravo sve te ljude koji su mu to omogućili odlučio da iznenadi.

-Dodjite na sampanjac, muziku i nova poznanstva! Sutra je veliki dan. Od sutra se penjemo na trecu planinu sa namerom da je osvojimo! – poručio je Nenad fanovima.

Pogledajte, fotografiju:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/ Gasttozz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter