Izvor:
20.08.2019 u 13:58
0

MUŠKARCI JOJ SAMO KUPUJU POKLONE: Nakon Mladena , i ON je iznenadio! (FOTO)

REGION BRUJI: ORALNO ZADOVOLJILA VUKA MOBA PRED KONOBAROM?! Sada se ONA oglasila i sve razjasnila! (FOTO)

Nakon što je napustila sedmu sezonu rijalitija "Parovi", Dini Galorini, je baš krenulo u životu. Ne krije svoju sreću i rado je deli sa pratiocima na Instagramu.

Od Mladena Vuletića dobila je majicu za spavanje, a brat Alberto iznenadio je poklonom, tačnije ženstvenom ogrlicom, a ove reči mu je uputila.

KONAČNO JE OTKRILA ISTINU: ON JE OSVOJIO SRCE ALEKSANDRE MARJANOVIĆ?! (FOTO)

-Kada te najbolji brat iznenadi. Hvala bato. Prelepa je!- ovako se Dina zahvalila

Pored ovako pažljivih muškaraca, Dina može samo da uživa. Verujemo da nakon duge sezone, ovakva pažnja joj je neophodna.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE KADRIĆA I BELLS IZ ISTANBULA: Golupčići ovako UŽIVAJU! (FOTO)

Nadamo se da će Dina biti učesnica i u osmoj sezoni najpopularnijeg rijalitija, jer verujemo da joj se svašta izdešavalo u životu, a to će biti veoma zanimljivo publici.

Happytv.rs
Foto:Instagram/Printscreen/dinagaloriniofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter