Izvor:
17.08.2019 u 08:16
0

PAROVI 8 POČINJU NJIHOVIM VENČANJEM: Bivši muž Goce Tržan rešio da se OŽENI, i to U RIJALITIJU!

UDARA KONTRU IVANU MARINKOVIĆU: POZNATI PEVAČ LEGAO PREKO MILJANE KULIĆ , ONDA JE USLEDIO ŠOK ZA SVE! (FOTO)

Ivan Marinković i Jelena Ilić, koji su ljubav započeli u "Parovima", planiraju da se venčaju u rijalitiju zahvaljujući kojem su se i upoznali. Iako ćute o svom venčanju, njihovi prijatelji otkrivaju da su pregovarali s produkcijom o učešću u osmoj sezoni, koja počinje uskoro, ali da njihov ulazak bude na velika vrata. Svadba!

ELVIN KADRIĆ PROPO, ISPLIVALI DOKAZI DA ZA NJEGA NIJE MIKROFON: NIKO MU NE DOLAZI NA NASTUPE!? (FOTO)

Inače, oni su se i verili pred kamerama televizije Hepi, pa ne vide ništa neobično da se prvi put održi pravo sklapanje braka u rijalitiju, jer su do sada sva venčanja bila lažna. Kako saznajemo, par već traži burme i pravi spisak zvanica.

"PIJANDURA I SOCIJALNI SLUČAJ" Ivanu Marinkoviću izvređali dete, evo kako je on reagovao na pogrdne komentare! (FOTO)

Iako su pale teške reči, po izlasku u spoljni svet njih dvoje su ipak svojoj ljubavi dali drugu šansu, pa se sada uveliko pripremaju da izgovore sudbonosno "da".

Happytv.tv / Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter