Izvor:
14.08.2019 u 20:51
0

MILIJANA SPECIJALNO ZA HEPI PORTAL OTKRILA SVE DETALJE LETOVANJA: „Milojko nije sa mnom, ali smo non stop na vezi…“! (FOTO)

PROČITAJTE I: BIVŠA MISICA SPREMNA DA OSVOJI SIMPATIJE PUBLIKE: ONA ULAZI U OSMU SEZONU RIJALITI ŠOU PROGRAMA PAROVI, OVO JE GLAVNI USLOV?! (FOTO)

Kontroverzni ljubavni par iz Pilatovića, Milojko Božić i Milijana Bogdanović uživaju u stečenoj popularnosti koju im je doneo zabavno humoristički program "Parovi".

Naime, golupčići su uprkos mnogim neslaganjima uspeli da očuvaju svoju ljubav.

Bez obzira na to što je razlika u godinama između njih oko pedeset godina, ostali stanari luksuznog kompleksa lako su ih prihvatili i igrali rijaliti sa njima.

Nakon izlaska iz "Parova" Bogdanovićeva i Božić nastavili su vezu io polako se pripremaju za svadbu, međutim mnoge je iznadio Milijanin nedavni postupak.

Bogdanovićeva je otišla na more, i to bez svoje jače polovine.

Ona je specijalno za portal Hepi televizije otkrila detalje.

Nisam sa Milojkom, sama sam. Odmaram, i uživam, Milojko je kod kuće i mnogo mi nedostaje, čujemo se non stop. Neko nadgleda radnike, neko uživa – otkrila je Milijana, te otkrila mesto u kom je odlučila da letuje.

U Sutomoru sam – završava ona.

PROČITAJTE I: IMA SE, MOŽE SE Mladen pokazao na šta je potrošio 34.000 evra koje je zaradio kao pobednik u rijalitiju! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter