Izvor:
12.08.2019 u 06:28
0

ONA IMA VELIKU ARMIJU FANOVA: Popularna pevačica i vlogerka PROGOVORILA o ULASKU U OSMU SEZONU „PAROVA“! (FOTO)

PROČITAJTE I: VOLI IVANIU: Mastor za HEPI PORTAL otkrio ŠKAKLJIVE DETALJE njegovog ŽIVOTA VAN KAMERA! (FOTO)

Sedma sezona zabavno-humorističkog programa "Parovi" ostavila je veliki trag kod gledalaca širom sveta. Učesnici ovog projekta su veoma različitog karaktera, pa smo imali prilike da vidimo dosta smeha, ali i suza.

RIjaliti je mnogim takmičarima dosta pomogao u daljem životu, a nova sezona tek donosi velike promene.

S obzirom na to da se već uveliko spekuliše ko će biti deo novog serijala, povele su se mnogobrojne priče da će u rijaliti ući atraktivna blogerka i poznata pevačica Ruža Rupić.

Ona je nedavno otkrila da li bi učestvovala u rijalitiju.

– Nemam ništa protiv rijalitija, čak je mnogo pomogao nekim mojim koleginicama, ali ja sam jako živčana osoba, brzopleta sam, možda je ipak bolje da ostanem kod svoje kuće gde imam svoj rijaliti koji je doziran – izjavila je ona jednom prilikom, pa dodala:

– Bila bih zanimljiva sigurno, ali posle rijalitija bi bilo meni zanimljivo u mojoj glavi – ispričala je Ruža iskreno.

Međutim, nikad nije kasno da ona promeni svoje mišljenje.

Budući da Rupićeva ima zaista veliku armiju fanova i pratioca na društvenim mrežama, veliki broj ljudi smatra da bi ona upravo zbog toga odnela pobedu u rijaliti šou programu.

PROČITAJTE I: SATIMA SU SE PEKLI NA TIHOJ VATRI: Požgaj dokazao još jednom da je MAJSTOR IGRE kada im je napokon SAOPŠTIO ODLUKU PRODUKCIJE!

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter