Izvor:
12.08.2019 u 05:32
0

VOLI IVANIU: Mastor za HEPI PORTAL otkrio ŠKAKLJIVE DETALJE njegovog ŽIVOTA VAN KAMERA! (FOTO)

PROČITAJTE I: OVO MU JE BIO POSLEDNJI EKSER U KOVČEGU: Marijana POSLALA MOĆNU PORUKU bivšem vereniku! Mili će se UHVATITI ZA GLAVU kada vidi OVO!

Bivši učesnik sedme sezone raskošne vile "Parova" Džonatan Mastor ne prestaje da intrigira javnost i nakon njegovog izlaska iz zabavno-humorističkog programa.

S obzirom na to da je on osvojio dobar plasman, i da je prošlo određeno vreme nakon njegovog napuštanja raskošnog kompleksa, on je speciijalno za portal Hepi televizije otkrio kakav život vodi van kamera.

– Moj život van kamera je malo čudan zato što mogu da radim bilo šta, a da niko me ne vidi. Rijaliti mi je doneo mnoge pozitivne stvari u životu, mnogo ljudi me prepoznaje na ulici, traže fotografije, imam dosta poslovnih ponuda, i moj kanal na Jutjubu dobro ide – priznaje on.

Pošto je Mastor po prirodi društven tip, on je kazao sa kojim cimerima iz rijalitija je ostao u kontaktu.

– Sa Aleksandrom, Ivaniom, Milijem, Požgajem, Ilijanom, Dariom – kaže Džonatan.

U poslednje vreme se vode speklacije između njegovog odnosa sa lepoticom iz Šipova Ivaniom Bajić, jer su upravo ovi bivši cimeri nedavno objavljivali zajedničke fotografije iz ludog provoda u kom su bili nedavno, pa nam je Mastor otkrio kakav je njegov odnos sa atraktivnom crnkom.

– Odnos sa Ivaniom je super, puno je volim kao prijatelja, i postala mi je baš draga. Lepo vreme smo proveli u Beogradu,ona će doći ovde i kada budem snimao novi spot – otkriva bivši učesnik "Parova".

Za sam kraj on je specijalno za p12ortal Hepi televizije rekao svoje dalje planove.

– Planiram da završim fakultet i upišem master, snimim 5 pesama dva posta, i počnem posao kao DJ. Radiću kao glumac, snimaću reklame i filmove – završava Mastor.

PROČITAJTE I: SATIMA SU SE PEKLI NA TIHOJ VATRI: Požgaj dokazao još jednom da je MAJSTOR IGRE kada im je napokon SAOPŠTIO ODLUKU PRODUKCIJE!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter