Izvor:
18.06.2019 u 06:03
0

RAZOTKRIO LAŽNE SUZE! INTERESUJE GA SAMO TABELA: VUYA bio surovo iskrena OVA UČESNICA izneverovala! (FOTO)

BELS VRATILA KADRI MILO ZA DRAGO: Elvinu se neće dopasti kada vidi da Izabela ŽESTOKO FLERTUJE sa atraktivnim učesnikom! Da li će se PREPUSTITI STRASTIMA noćas?!

Nakon diskvalifikacije Jelene Ilić zbog agresivnog ponašanja i nepoštovanja Produkcije, na kratko je ostavila svog budućeg verenika Ivana Marinkovića u suzama.

Ona se nakon jednog dana vratila u vilu Parova na oduševljene svog dečka, te je on još jače i gordije posegnuo za flašom i ronio suze.

PRVI RAZGOVOR JELENE I IVANA OD NJENOG POVRATKA: Marinković GORKE SUZE LIJE, ne može da veruje šta ga je snašlo! Ilićeva mu je SVE SASULA U LICE! A onda je uradio OVO!

Goran Vujičić Vuya ne veruje u njegove opsežne izlive emocija pa je sa Jelenom u dvorištu vile prokomentarisao:

– Ti si budala što se isprimaš na njegove provokacije, ja tebe ne krivim. On tako funkcioniše da raži reakciju, njega jedino boli kad ne reaguješ. Plače, teško mu, a onda izlazi tabela na kojoj ima pedeset odsto, i crče od smeha – rekao je Vuya.

Happytv.rs
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter