Izvor:
16.06.2019 u 10:49
0

DALEKO JE OD VERENIKA, ALI POMNO PRATI SVAKI NJEGOV KORAK: Njemu neće biti lako kada čuje da je mnogi ŽELE! Marijana se skinula u bikini, jači pol OSTAO BEZ DAHA! (FOTO)

SNOVI SU JOJ POSTALI REALNOST: Konačno se probudila u NJEGOVOM ZAGRLJAJU! Ljubav CVETA! (FOTO)

Bivša učesnica popularnog rijalitija "Parovi" Marijana Marković, bila je veoma zapažena takmičarka luksuzne vile.

Naime, Markovićevoj je po napuštanju poznatog šou programa teško palo to što se odvojila od svog verenika Milutina Radosavljevića Milija, koji se bori za glavnu nagradu.

Marijana pomno prati svaki Milijev korak, ali on na njegovu žalost ne može da zna šta ona radi i gde se nalazi, budući da nema pristup društvenim mrežama.

Lepa crnka je redovno aktivna na "Instagramu", te često kači fotografije na društvenim mrežama.

Njena nedavna objava rasplamsala je maštu jačem polu, budući da ona pozira u minijaturnom bikiniju koji je istakao njenu izvajanu liniju.

PROČITAJTE: SUPRUGA TONIJA CETINSKOG HITNO HOSPITALIZOVANA NAKON MOŽDANOG UDARA: Oglasila se iz bolnice SRCEPARAJUĆOM porukom! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter