Izvor:
12.06.2019 u 05:50
0

KASNO SU SE SETILE: KADA SU SHVATILE KAKO IH NAROD VIDI, PALE SU U DEPRESIJU! (FOTO)

Učesnice Parova, Vesna Rivas, Jovana Novakov Šmizla i Dina Galorini, zabrinule su se kada su se ugledale na plazi u dvorištu! Naime, njih je najviše zabrinulo kako ih zapravo vide ljude napolju. Pored toga Vesna im je prepričala kako se ranije provodila, ali se osvrunula i na priče da se nije pojavila na zakazanim svadbama!

Ovaj mali Dario iz Dervente priča gluposti, nikada nisam imala zakazan nastup ni na jednoj svadbi u Derventi, tako da nisam mogla ni da se pojavim!– rekla je Vesna!

STIGLE IH EMOCIJE: MILIJANA I ILIJANA PROGOVORILE O DECU, PA SE RASPLAKALE! (FOTO)

STALNO JOJ SE MISLI NA NJEGA VRAĆAJU: ŠMIZLA U POTPUNOM KOLAPSU! (FOTO)

U TERETANI JE DANONOĆNO, A REZULTATI ĆE VAS ODUŠEVITI: Meina RASKOŠNA POZADINA bacila na kolena muški rod! Nikad bolje nije izgledala!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter