Izvor:
24.04.2019 u 01:11
0

KADRA SE IZOBLIČIO OD BESA: Vila gori od njegovog gneva, a evo KO je uzrok! Nikad ga OVAKVOG niste videli, region ŠOKIRAN!

Elvin Kadrić-Kadra i Dario Šogorović su se još jednom sukobili.

-Nikog ne poštuješ, sram te bilo! Sedi dečko i zaveži- Vikao je Dario i dodao da je Elvin licemer jer je dopustio da mu Vesna Rivas otvara karte i dodao da ga je Natali pitala da mu gleda u šolju, a on je odbio jer je vernik.

Elvin je rekao da jeste grešan, ali da je njemu Vesna poslata od strane božanske sile, jer mu je rekla istinu pročitanu u kartama.

-Bićeš kao pekinezer kad se ja pozabavim tvojim ponašanjem! Mangupe jedan! Što si se uzbudio? Što si se us**o?! Đavole jedan!- Odvratio je Elvin svom cimeru.

Dario mu je odgovorio da nikad ništa neće postići u životu.

Kako li će se nastaviti ovaj sukob?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter