Izvor:
25.03.2019 u 06:37
0

NOKAUT KAKAV NIJE OČEKIVALA: VAPAJ ZA KADROM! Bels van sebe plače i savija se od bolova! (VIDEO)

Izabela Alijoski totalno se slomila kada je Elvin Kadrić odlučio da napusti najpoznatiju vilu na Balkanu kako bi sačuvao poslednjeg na tabeli Đorđa Tomića.

Bels je bila šokirana ovim neočekivanim potezom njenog momka, plakala je i svijala se od bola koji zadaju emocije. Ovo je bio veliki udarac za nju.

Enisa je pokušala da je umiri ali nikako joj nije uspevalo, vapaj za Elvinom je bio očigledan.

Pored njega se osećala zaštićeno a njegov izlazak je nagovestio da će se boriti sama protiv svih, pa čak ni pomisao da joj je majka tu ništa joj ne znači.

Kada je produkcija pustla snimak sa njenim i Kadrinim slikama ona se tek slomila, ovo je veliki gubitak za nju, izgleda je tek sada shvatila koliko Kadra znači za nju.

Bels je na kraju odlučila da napusti vilu i pođe za svojim dragim.

Da li će se ovaj par vratiti i ponovo pokazati na malim ekranima kolika je njihova ljubav, pratite Happy televiziju i saznajte.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Suze?

Објава коју дели BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) дана

Happytv.rsFoto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter