Izvor:
21.02.2019 u 00:43
0

RAT DVE ŽENE ZA NAKLONOST MUŠKARCA?! ILIJANA REKLA IVANI ŠTA JE IMALA! Da li je Požgaj bio igračka u njenim rukama?(FOTO)

Ivana Požgaj, supruga Aleksandra Požgaja je ušla u vilu "Parova" i postala ravnopravan takmičar sa ostalima u rijalitiju.

Ona je izjavila da je došla u rijaliti kako bi se borila za svog muškarca, za svog supruga i odbranila ga od "pohotnica" kako je ona sama rekla.

Na pitanje voditeljke Ristivojević da li je Aleksandra Marjanović predstavljala pretnju za njihov brak, supružnici su jednoglasno odgovorili da nije a potom je Ivana dodala da su Ilijana Vagić i Melisa Mea Bond bile te koje su prešle granicu.

Evo kakav je bio komentar Ilijanin:

– Pošteno sa njene strane. Ali on ni jednog trenutka nije rekao da je zaljubljen u mene.To sam ja primetila da je on na neki način, možda, neveran muškarac… to je pošteno što si došla, evo da ti kažem. Osetila si da ti je muškarac ugrožen. On je na neki način dao legitimno pravo Aleksdandri i na tebi je da se boriš za njega. Kao što je on rekao, kada ste bili u tajnoj sobi, da je u tvojim očima video strah. Normalno je da imaš borbu za svog muškarca zato što ga voliš i ja to poštujem i stvarno se sada vidi da ga voliš. Iskreno, sa moje strane, ja sam se sa Aleksandrom samo ze*ala. I sve što sam radila, bila je šala. Svaka žena i treba da se bori za svog muškarca. Dobro došla u vilu!

Na to je se Ivana zahvalila.

Kakvi će nadalje biti odnosi dve "suparnice", ostaje da vidimo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter