Izvor:
20.01.2019 u 03:30
0

TRESLA SE VILA „PAROVA“: Učesnice nisu mogle da obuzdaju strasti, jedna drugoj uputile žustre kritike! (foto)

Alekasandra Karailjaz gotovo nije bila aktivna u rijalitiju mesecima unazad.

Takmičarka i sama priznaje da joj je duže vreme "jezik bio zavezan", a večeras ga je i te kako odvezala:

– Istina je, ne mogu da objasnim zbog čega je tako, ali mesec dana nisam umela da progovorim. Sada sam se vratila i neću dozvoliti da bilo ko udara na Nevenu Kalaver – rekla je Karailjaz, a onda branila svoju drugaricu Nevenu od napada Izabele Alijsoki:

– Šta si ti, Nevenin advokat? Zbog čega se mešaš u tuđe priče, zbog čega nemaš svoju? Sa Nevenom je ista pričao kao i sa Natalijom. Družite se, a preotima ti momka – skrenula je Bells Saškici pažnju.

Aleksandar Požgaj istakao je jasan stav, da nijedan rijaliti igrač ne bi trebalo da igra tuđe bitke i pada u tuđe vatre, već da bije svoju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter