Izvor:
19.01.2019 u 21:51
0

ZAVLADAO MUK U VILI: Javila se JELENINA SESTRA i poručila IVANU MARINKOVIĆU nešto NEOČEKIVNAO! Kraj porodičnog raskola na pomolu? (foto)

Sestra aktuelne učesnice "Parova", Jelene Ilić, Jovana, javila se telefonskim putem u emisiju "Roditeljski sastanak".

Poznato je da do sada, starija sestra Ilić, nije podržava sestrinu vezu sa cimerom iz rijalitija, Ivanom Marinkovićem, te da je svojevremeno došlo i do prodičnog raskola.

Jovana je na društvenim mrežama objavila da silno želi da se uključi u "Parove", kako bi se obratila mlađoj sestri i ta želja joj je uslišena:

– Ono što sam imala prilike da vidim je da je Jelena mnogo zaljubljena u Ivana, a ja to potpuno podržavam. Čestitam van na veridbi, pa ćemo da vidimo šta će biti kada izađete – rekla je Jelenina sestra iz Amerike.

Aktuelna takmičarka je bila presrećna, pa je poručila:

– Očekivala sam da će mi reći da me voli, a potom osuti paljbu na Ivana. Presrećna sam što je napokon sve u redu – rekla je učesnica "Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter