Izvor:
18.12.2018 u 10:25
0

VOLI MENE ŽENA, JA SAM DOBAR ČOVEK: Takmičar ne može da se pomiri sa činjenicom da je OSTAVLJEN! (FOTO)

Kontroverzni učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Nikola Jovanović Conja, ne prestaje da šokira javnost nedeljama unazad.

Nikola je poslednjih dana u depresiji, navodi da se fizički ne oseća dobro i da je to razlog njegove neaktivnostu u programu.

Poznato je da je Conja javno prevario svoju suprugu sa Ljubicom Stankov, a sa većinom takmičarki je ostvario više nego prisan odnos.

Nakon ulaska Melise Mee Bond u sedmu sezonu, Jovanović je rekao da je konačno ušla žena po njegovom ukusu.

Međutim, bez obzira na situaciju u kojoj se našao, Conja ne prihvata činjenicu da ga je supruga Milka ostavila, te je u razgovoru sa Voljenkom istakao da je siguran u Milkinu ljubav:

– Znam ja da ona mene voli.Dobar sam prema njoj, a i generalno sam dobar čovek.Sve će doći na svoje – rekao je Conja.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter