Izvor:
23.10.2018 u 01:57
0

NAKON VRELIH STRASTI: Mastor ljubomorisao Ljubici zbog OVOG takmičara!

Mastor Džonatan pokazao prve znake ljubomore, i to zbog Conje.

Naime, pošto je sa Ljubicom Stefanov igrao u bazenu i razmenjivao vrele strasti, postao je ljubomoran, pa je napao plavokosu takmičarku.

U Tajnoj sobi Ljubica je priznala šta ju je Mastor upitao, što je nju iznerviralo:

Ti pričaš kako imaš devojku napolju i da nećeš da je prevariš, a meni praviš ljubomorne scene i pitaš me da li ću da spavam sa Conjom – izjavila je Ljubica, a potom je istakla da je to lično njena stvar sa kime će provoditi vreme.

Međutim, Mastoru je to zasmetalo, pa je želeo da pokaže da Ljubica navodno laže i da je čuo priče u vili da će ponoviti skandal koji je napravila sa konobarom iz Raške:

A šta ako tebi Conja kaže da hoće da bude sa tobom u vezi, šta ćeš da uradiš – pitao je Mastor Ljubicu, a zatim mu je ona objasnila da ne želi biti sa njim u romansi, već da postoji jedan dečko u vili sa kojim bi bila, ali da neće da mu otkrije ime.

Što se Mastoru dodatno nije svidelo, pa je insistirao da mu kaže ime, ali ona je to odbila.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter