Izvor:
21.10.2018 u 18:59
0

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Benjamin se vratio u VILU sa poklonom za jednu takmičarku! ILIJANA POLUDELA KADA JE VIDELA!

Ovome se niko nije nadao.

Po povratku je bio svestan koliko zapravo oseća ljubav prema jednoj takmičarki, koja je ovo veče dobila specijalan poklon.

Naime, Benjamin Spahović bio je odsutan kako bi video svoje dete, pa ga je Produkcija zbog toga nagradila, ali s obzirom da je bio van vile imao je vremena da razmisli prema kome gaji prave emocije.

Od svih devojaka koje je imao u sedmoj sezoni rijalitija ,,Parovi" Benjamin je odlučio koja devojka će dobiti njegov poklon.

Ono što je sve iznenadilo, jeste to da je Benjamin po povratku doneo poklon za jednu takmičarku. To nije Ilijana, već Izabela Anderson. Zbog čega samo jednog takmičarki si odlučio da pokloniš znak pažnje – upitala je voditeljka Bojana, pa je svojim odgovorom sve iznenadio i dobio gromoglasan aplauz:

Jednoj, najboljoj i najpoštenijoj, mojoj Izabeli – sa druge strane, Izabela je bila prijatno iznenađenja zbog svega toga, pa je odgovorila:

Nisam očekivala, ne znam šta da kažem osim da se zahvalim. Imponuje mi

Ali povređena Izabela Alijoski, kao i Ilijana Vagić odbrusile su takmičaru koji se vratio još samouvereniji, da je dobio zadatak da ih isprovorica, što je on negirao.

Da li je ovo obnova veridbe?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter