ELVIN PROGLEDAO: Najavio je da će tek biti HAOSA u vili! Razlog tome biće ON!

 

 

Elvin Kadrić, multitalentovani mladić koji se prijavio u rijaliti kako bi sebe promovisao u svetu muzike, tokom dana ispričao je Dini Galorini da muje vreme da se ženi, ali to ni manje, ni više nego sa devojkom italijanskog porekla.

- Voleo bih da nađem neku Italijanku, jer su mi sve tako fine i dame prave - izjavioje Elvin, pa je ispričao o iskustvu sa bivšim devojkama:

- Imao sam i Francuskinju i Šveđanku, ali nema bolje imati da ženu Italijanku

Dina se takođe dotakla svog iskustva u ljubavnim jadima, pa mu je predložila da zajedno idu u Italiju i nađu sebi srodnu dušu. Međutim, to nije sve, jer je Kadra dao obećanje, za koje se svi takmičari nadaju da će ispuniti. Miljenik publike, do sada je bio više - manje neaktivan, kako sam priznaje, ali je izjavio da će se sve to promeniti:

 

 

- Ja osećam da sam izašao iz onog mog stanja, one moje depresije i da će tek sada krenuti haos. Rekli su mi ovi stari igrači da je treći mesec najteži u rijalitiju, jer ti tada nedostaju svi mogući -

To je zabrinulo Dinu, ali shvativši da u velelepnoj vili ima luskuzne uslove za život, ubrzo ju je i prošla zabrinutost.

 

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost