Izvor:
15.10.2018 u 13:29
0

ELVIN ODRŽAO LEKCIJU ZA PAMĆENJE: Izabrao je ono što malo ko sme da prizna!

Dok je tema u vili bila ,,Plavuše protiv crnki" Elvin Kadrić održao je lekciju svojoj cimerki Ljubici Stefanov.

Poznat je kao multitalentovan mladić koji svojim talentom obara sa nogu žensku populaciju, ali i takmičarke u vili, pa je kao zastupnik mlade populacije, odgovorio na temu:

Ja ne biram ni jednu od ponuđenih stvari. Ja više volim prirodnu devojku, koja ima kvalitete i koja ima moral – započeo je Elvin, a potom je porkomentarisao plavokosu takmičarku, koja je poznata po skandalima u vili:

Na primer, Ljubica bi po mom mišljenju bila mnogo lepša i mnogo bolja kada bi pustila tu gimnaziju u njoj da proradi, ali isto tako i da se vrati u svoju boju kose, bila bi privlačnija, ovako o sebi pruža neku sliku koja nije ona, isto tako i da malo smanji alkohol, jer će po nju biti to mnogo bolje – završio je Elvin.

Plavokosa takmičarka složila se sa njim, nakon što je spasena od strane Produkcije, te sinoć nije napustila vilu, odlučila je da od sebe napravi poptuno novu devojku, te je obećala da će se potruditi da sebe predstavi u potpuno drugom svetlu, mnogo boljem nego do sada.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter