Izvor:
15.10.2018 u 13:13
0

ZORICA OTKRILA TAJNU O ILIJANI: Diki se nije svidelo ono što je rekla! Da li je to takmičarka pogodila!?

Pre nego što je odbranila svoj stav o crnkama, Zorica Radojković je malo odmakla od teme, želeći da otkrije tajnu o Ilijani Vagić.

Njena veza sa opasnim dečkom sa ulica Vladimirom Zečević Dikom, svima je poznata, ali i to da njihov odnos nije baš najbolji, ali je Zorica sigurna u suprotno.

Dika od kad je ponovo ušao, Ilijana je pustila kandže jer zna da ima njegovu podršku sigurno – započela je Zoka, pa je dodala:

Ja sam sigurna da oni i kad budu izašli iz rijalitija imaće njegovu podršku, bez obzira da li će oni biti u dobrom odnosu ili ne

Međutim, Dika je imao oprečan komentar na sve to, jer je želeo da to ostane tajna, pa je prokomentarisao da se to neće desiti, posle svega što se desilo između njih. Ali Zorica nije jedina takmičarka koja ima takvo mišljenje, još je njih koji su sigurni da po izlasku ova dva intrigantna takmičara, ljubav među njima će procvetati.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter