Izvor:
14.10.2018 u 21:20
0

ČETVRO MESTO NA TABELI JE OTVORENO: Kada je video svoju fotografiju, laknulo mu je!

Produkcija je rešila da otvori i četvro mesto na tabeli.

Publika je ove nedelje rešila da spasu sve ljubavne parove u rijalitiju, pa je voditeljka Bojana objavila i sledećeg spasenog takmičara:

7, 5% glasova publike da ostane u vili osvojio je Đorđe Tomić – izjavla je Bojana, pa je Đole imao nešto da kaže:

Hvala svima koji su glasali za mene, drago mi je da su ljudi prepoznali ljubav moju sa Enisom. Stvarno bih voleo da se zahvalim svim ljudima od srca zbog svega – izjavio je Đole.

Učešćem u rijalitiju privukao je mnogo pažnje, što zbog kavaljerstva, ali i ljubavi sa Enisom. Njegova veza sa Enisom Bajramovć bila je jedna od najstabilnijih u vili, dok se nije desila svađa zbog glasina Kristine Delčev, koja je osvojila po treći put drugo mesto na tabeli.

Enisi je laknulo kada je videla da je publika sačuvala njenog dragog.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter