Izvor:
14.10.2018 u 19:25
0

PRVO MESTO JE OTVORENO NA TABELI: Nezadovoljan svojim plasmon, pa osuo paljbu zbog Lakićeve ljubomore!

Voditeljka Bojana otovirla je prvo mesto na tabeli nominovanih takmičara za izbacivanje iz trke za glavnu nagradu:

Prvo mesto orvatamo, neko ko ima najveći broj vaše podrške sa čak 39, 2% glasova jeste, Ivan Marinković – izjavila je Bojana i ostavila rijaliti oca u šoku. Najpre, ovo mu nije prvi put da je prvi na tabeli nedeljnom, pa je izjavio povodom toga:

Meni je ovo sumnjivo. Mislim, znam da imam veliki broj podrške kod naroda i drago mi je zbog toga, svima se zahvaljujem, ali mi je fascinantno ovo – izjavio je Marinković.

U to se uključio i Nikola Lakić, koji oodavno već gaji ljubomoru prema Marinkovićevom plasmanu, te je izjavio da se plaši da će se u vilu uključiti jaki igrači koji će ,,progutati" rijaliti oca sa glasovima, što je iznerviralo prvo mesto na tabeli, pa mu je Ivan zapušio usta:

E, ovaj Lakić koji ovde govori da se ja plašim nekih jačih igrača, tabela sve dokazuje, on je u prošloj sezoni imao sve po 2 do 3 posto glasova, a ni u ovoj nije bolji

Lakić nije imao šta da mu odogovri, pa je Produkcija pustila VTR Ivanove retrospektive učešća u rijalitiju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter