Izvor:
14.10.2018 u 18:46
0

PRIZNALA JE ONO ŠTO SU SVI ČEKALI: Ilijana otkrila istinu koju nije smela da prizna na „PAROGRAFU!

Milutin Mili Radosavljević uspeo je da izvuče priznanje od plavokose takmičarke, koja je jedna od najintrigantnijih takmičarki sedme sezone rijalitija ,,Paorvi".

Kako je tokom jučerašnjeg dana u vilu ušetao ponovo Vladimir Zečević Dika, nastala je velika promena u ponašanju njegove bivše ljubavnice Ilijane Vagić. Njihov unakrsni ,,Parograf" bio je jedan od najzapaženijih, jer njihova priča protresla je region, a sada je priznala ono o čemu je ćutala. Sve vreme potencirala je kako je ona napravila čoveka od Dike, te da je ona u svemu tome bila žrtva, međutim, Miliju je pošlo za rukom ono što nikome nije.

Kako već danima njihova rasprava ne jenjava, večeras je Milutin uspeo da izvuče priznanje. Prvo je govorio kako je ona prešla iz susedne zemlje u Beograd, kako bi postala uspešna u životu, ali ono što je ona priznala, šokiralo je sve:

Istina je da je Dika zaslužan od moje 22 godine što sam uspela – izjavila je Ilijana, nakon što je ponela Milijeva provokacija.

Nakon toga, Diki je osvenuo osmeh na licu, jer je čuo ono što je sve vreme čekao da odzvoni velelepnom vilom.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter