Izvor:
14.10.2018 u 18:29
0

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE REKLA: Ružica otkrila zbog čega više nije kao pre, razlog će vas IZNENADITI!

Ružica Veljković ispričala je zbog čega je plakala tokom nedeljnog ručka, kada ju je pozvao njen dečko Bubili. Naime, poznato je da je u novu sezonu projekta ,,Parovi" ušla kao zauzeta devojka, te su mnogi komentari upućeni na njen račun jeste da se ne prepoznaje, jer je poznata kao vrcava i energična, a sada je ispričala zbog čega je već danima nervozna:

Nemam šta specijalno da pričam. Stvarno ne želim da od ovoga pravim dramu. Ja ovde non-stop vodim računa kako se ponašam i strašno me nervira kada pozove. Mene koči ta veza da budem kao što sam nekada bila – ispričala je Ružica, a potom ispričala šta je najviše guši u vezi i zbog čega ne može da radi mnoge stvari u vili, kao što je radila dok je bila proglašena kao pobednica rijalitija ,,Parovi":

Ne mogu da se družim sa muškarcima, a svi znaju da mi muško društvo najviše prija – završila je Ružica.

Da li će Bubili doći da joj pruži podršku u rijalitiju?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter