Izvor:
18.08.2018 u 07:18
0

POMERIĆE GRANICE RIJALITIJA: Nećete verovati koga će Produkcija ubaciti u „PAROVE 7“! (FOTO)

Produkcija Hepi televizije rešila je da pomeri granice rijaliti programa, pa će karantin NOVE sezone biti emitovan iz večne Venecije.

Već danima vila se oprema notama Italije, pa će publika imati priliku da sa novim učesnicima uživa u neverovatnim prizorima najglamuroznije vile.

Kako se početak emitovanja približava, publike je nestrpljiva da sazna ko su učesnici, a mi smo uspeli da saznamo takmičara koji će vas sigurno nasmejati do suza, jer sa njim je uvek dobra zabava.

Naime, popularni pop pevač, Peđa D Boy biće počasni stanovnik vile, kako saznajemo, vraća se na veliku scenu, s obzirom da je poznat kao neprevaziđeni rijaliti igrač.

Krozn učešće u rijalitiju Peđa je stekao vernu publiku, te za naš portal, izbor blizak Peđi otkriva da se već mesecima sprema za novu sezonu ,,Parova".

Sve vesti možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter