Izvor:
29.08.2019 u 22:09
0

O NJIHOVOM PRIJATLEJSTVU BRUJI ČITAV REGION: Nakon žustrih prozivki, ZAKOPALI RATNE SEKIRE! (FOTO)

Marko Milošević i Stefan Ašanin ne prestaju da intrigiraju javnost svojim zanimljivim prijateljstvom.

Naime, oni su na samom početku zabavno-humorističkog programa "Novajlija" bili najbolji prijatelji i gotovo su se konsultovali oko svake situacije u kućii, međutim nakon određenog vremema je došlo do zestokog sukoba među njima što je dovelo do toga da se potpuno udalje.

Ipak, distanca između njih dvojice trajala je veoma kratko, pa su oni priznali da su se pomirili, te izgleda da će Milošević i Ašanin ponovo biti najbolji drugovi u rijalitiju.

– Zaista smo u korektnim odnosima. Igrali smo se kao neki klinci od pet godina sa loptom, podetinjili smo – kazao je Stefan, koji se potom osvrnuo na njegov odnos sa ostalim cimerima, i voditelju Požgaju otkrio kom takmičaru nipošto ne vidi dobru budućnost u zabavno-humorističkom programu.

– Neko ide krivudavim putem, neko pravim, sve zavisi. Miškeljin nikako. Saška je krenula krivim putem. Saška nema ništa novo da pokaže – kaže Ašanin.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter