Izvor:
20.08.2019 u 22:36
0

ZA NJEGOVU NESREĆU JE KRIVA ONA: Ivan UPERIO PRST U BIVŠU TAKMIČARKU, a onda se Lil Brox umešao! „DOSADAN SI MARINKOVIĆU, PRISPAVALO MI SE“! Rijaliti veteran ga je OVAKO POSTAVIO NA MESTO!

Ivan Marinković je smrtno zabrinut za budućnost svoje veze sa Jelenom Ilić.

Naime, on je ranije obelodanio da je za njegove probleme sa verenicom kriva crna magija, iza koje stoji bivša takmičarka.

https://www.happytv.tv/zabava/rijaliti-novajlije/157236/prokletstvo-se-nadvilo-nad-marinkovicem-ne-zna-sta-ce-sa-sobom-slomio-se-pred-kamerama-a-onda-je-otkrio-razlog-uzasavajuceg-odnosa-sa-jelenom-krv-ce-vam-se-zalediti-u-zilama

-Krivac za sve je Vesna Rivas. Prvi put u životu moraću da se pozabavim belom magijom u pokušaju da operem tu crnu sa nas- kazao je Ivan.

-Ja volim Jelenu.

Bilal Brajlović je izgleda, pokušao da mazne kadar rijaliti veteranu.

-Smara me cela ta priča, glupo je skroz da pričaš na nacionalnoj televiziji o crnoj magiji, i kako ti je ona kriva što se svađaš sa devojkom. Dosadan si, prispavalo mi se. Što si došao na nacionalnu televiziju?- Upitao je Lil Brox.

-Što sam ja došao? Ja sam Ivan Marinković i sve što ja kažem je bitno.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter