24°C

Beograd

NA BALU PALE MASKE: Zajednički selfi Rite Ore i Bijonse

Dok je Met Gala bal u Njujorku vreme da se proslavi moda i umetnost za neke je bio i prilika da stave tačku na tračeve i razna tabloidna nagađanja.

Posle višenedeljnog nagađana da je pevačica Rita Ora uzrok bračne krize između Bijonse i Džej-Zija i da je štaviše ona ta ''Beki sa lepom kosom'' o kojoj Bijonse govori u svojim novim tekstovima, zajednički selfi ove dve zvezde utišao je takve glasine.

Iako je Rita Ora odmah po objavljivanju takvih vesti sve demantovala, mnogi joj nisu poverovali jer im je dovoljan dokaz bila njena fotografija na kojoj miriše limun baš neposredno pre objavljivanja novog Bijonsinog albuma ''Limunada''.

Bilo kako bilo, pevačice su objavile na društvenim mrežama vrlo prisnu i prijateljsku fotografiju na kojoj piše ''Porodica''.

Možda će na glasine o preljubi Džej-Zija sa Ritom biti sada stavljena tačka pa će tabloidi krenuti u novu potragu za ''Beki''. A možda će i natpis ''Porodica'' na zajedničkoj fotografiji Bijonse i Rite biti povod za nastavak sage o ljubavnom trouglu.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/ Beyonse, Rita Ora

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar