28°C

Beograd

POSLEDNJE PISMO ZA KONORA: Rajan Rejnolds se oprostio od preminulog obožavatelja (FOTO)

Glumac Rajan Rejnolds napisao je dirljivo pismo i na taj način odao poštu svom trinaestogodišnjem prijatelju koji je preminuo od kancera.

Dva dana nakon smrti Konora Mekgrata, glumac je odlučio da javno objavi svoj poslednji pozdrav mladom obožavaocu ali i prijatelju.

Popularni glumac i oboleli mladić upoznali su se i sprijateljili pre tri godine kroz fondaciju "Poželi želju" nakon što je dečaku postavljena dijagnoza visokorizične akutne leukemije.

Glumac je uz Konora bio tokom lečenja i pružao mu podršku. Kada se 2013. dečaku bolest opet vratila, Rajan je napustio svoje obaveze i otišao u Edmonton u Kanadi, da bi bio uz njega.

Glumac je omogućio dečaku da bude prvi koji je gledao film "Deadpool", dok su ostali širom sveta sa nestrpljenjem čekali da to ostvarenje stigne u bioskope.

Nakon što je dečak posle duge i teške bolesti premunuo, Rejnolds je odlučio da na svom fejsbuk profilu napiše dirljivo pismo u kom je odao poštu svom fanu i prijatelju:

- Tokom tri duge godine moj prijatelj, Konor Mekgrata, borio se protiv raka… I ne znam sada kako… Možda je rak varao… ali borba je okončana pre dve noći. Ni u mojim najluđim snovima ne mogu da zamislim kako je njegovim roditeljima, Kim i Geraldu, kao ni njegovoj široj porodici. Konor je imao samo 13 godina. Ali, ovaj dečak… Bio je pametan. Bio je zabavan. Ali ne samo smešan "za jedno dete" ili za "jednu osobu koja se bori sa nečim strašnim". On je bio zabavan izvan svake kategorije. On je jednostavno imao… to nešto. Zahvalan sam što sam bio makar i ovako kratko u njegovom svetu. Zahvalan sam za stranice i stranice prezabavnog teksta koji smo pisali jedan drugom. Zahvaljujem se i Konorovim roditeljima koji su dozvolili da on provodi toliko svog vremena sa blesavim detetom u telu 39–godišnjaka. Zvao sam Konora "Buba", on je mene zvao "Buba 2". Upoznali smo se jer je voleo film "Deadpool". U određenom smislu on je bio to. Ili, makar ono što "Deadpool" teži da bude – balansiranje bola, neustrašivost, ljubav i vera, osećaj za humor - sve u jednom telu. Voleo bih da smo se družili duže – napisao je glumac na svom Fejsbuk profilu.

Glumac je tokom lečenja ovom dečaku bio ogromna podrška. Organizovao je i dobrotvorne večeri na kojim se prikupljao novac za eksperimetalni lek koji, nažalost, nije uspeo da izleči Konora.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Ryan Reynolds

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar